Liječnički pregled

Pregled sportaša napravljen od specijaliste medicine rada i sporta u sklopu kojeg se radi i spirometrija, EKG i pregled vida.

Fizioterapija

Fizioterapija se bavi prevencijom i rehabilitacijom raznih stanja i bolesti. Između ostalog djeluje se i na smanjenje boli, upale, edema i napetosti u mišićima.

Terapijske vježbe

Individualiziran i posebno prilagođen program svakom pacijentu i stanju.

Masaže

Masaža je najstariji oblik liječenja gdje se različitim pokretima i pritiskom postižu različiti učinci, od prevencije do rehabilitacije te od relaksacije do stimulacije. To je sustavna manipulacija mekih tkiva gdje se stimuliraju krvni optok i metabolizam te se mijenja napetost tkiva kao što su fascije i mišići.

Kinesiotaping

Kinesiotaping je metoda koja elevacijom gornjeg dijela kože potiče prirodno cijeljenje. Različitim načinom aplikacije može opustiti bolne mišiće ili facilitirati one koji nisu dovoljno aktivni. Djelovati se može na tetive, ligamente, zglobove pa i na limfni sustav.

Pregled ortopeda

Moguće je obaviti pregled specijaliste ortopeda, kontrolni pregled, punkciju zgloba i evakuaciju sadržaja, intraartikularnu aplikaciju lijeka, te pripremu i aplikaciju PRP injekcije.

footer-logo
Primjenjujući najnovije tehnike, aparaturu i moderne trendove, svakom pacijentu nudimo individualan pristup i posebno prilagođen fizioterapijski program.

Kontakt Informacije

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka 8:00-20:00
Subota 8:00-13:00
Nedjeljom i praznicima ne radimo

Ul. Vjekoslava Spinčića 1a, Varaždin
Liječnički pregledi sportaša:
Zagrebačka 94, Varaždin
Hrvatska

042 490 858

info@medical.hr