Tomislav Vrbnjak

Prvo ime Medicala svjetski je poznati fizioterapeut Tomislav Vrbnjak koji je niz godina radio kao član stručnog stožera nogometne A reprezentacije Hrvatske, Italije, Ukrajine i reprezentacije Svijeta. Deset je godina proveo na poziciji glavnog fizioterapeuta u svjetskom nogometnom gigantu, AC Milan, odakle je donio najnovija saznanja i tehnike iz područja fizikalnih terapija. Više od desetljeća Tomislav Vrbnjak brinuo je o najskupljim nogama u AC Milan gdje su svakodnevno kroz njegove ruke prilazili primjerice Ronaldihno, Kaka, Ševčenko, Seedorf i drugi svjetski poznati nogometaši.Pripremao je i mnoge druge sportaše kao što je K1 borac Ernesto Hoost, tenisačica sa samog vrha WTA ljestvice Dinara Safina ili pak Ivan Ljubičić.

Eduard Rod, dr.med., specijalist ortopedije

Dr. Rod je iskusan ortoped u timu Specijalne Bolnice Sv. Katarina. Uže područje interesa su mu sportske ozljede kao i endoprotetika, kuka, koljena i ramena. Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, specijalizaciju iz ortopedije završava 2003. na Klinici za ortopediju KBC Zagreb. Tijekom specijalacije provodi godinu dana u Klinici za ortopediju Lovran uz mentora prof dr Boris Nemeca, završava tečaj UZV dijagnostike sustava za kretanje, osnovni AO tečaj te prvu godinu stručnog poslijediplomskog studija.

Dr. Shin Takahashi

Dr. Shin Takahashi rođen je u Japanu. Uz znanje kiropraktike, dr. Takahashi iskusan je i u shiatsu i sportskoj masaži, koje je naučio u Japanu, u očevoj fizioterapeutskoj klinici. Nakon završenog studija, unatoč ponudama iz SAD-a, Japana i drugih europskih zemalja, želio je izazov u novom svijetu te dolazi u Hrvatsku gdje od 2007. živi i radi u Zagrebu. Danas, kao doktor kiropraktike, vodi brigu o Hrvatskoj judo reprezentaciji.